Udah mau weekend lagi…

 

Ga kerasa, kayanya baru kemarin weekend, sekarang udah mau hari minggu lagi. Waktu tuh jalannya cepet dan ga kerasa ya. Dan waktu ga mau nunggu. Yang ada kita selalu dikejar-kejar waktu. Tau-tau udah bulan April, padahal target bulan lalu aja belum nyampe. Tau-tau udah tahun 2008, padahal resolusi tahun kemaren boro-boro kelar. Yah… tapi mau gimana lagi, that’s life… you should enjoy your life or you’ll become miserable one. Try to love your life, then life will love you. Make your life colorful…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: