Archive for November, 2008

NEW THEME

November 29, 2008

What about my new theme? Not satisfied yet ‘cos of the picture. Rather change the image later. But love the split column.

videos

November 29, 2008

KYLIE MINOQUE LIVE CONCERT, S’PORE 2008

November 29, 2008

Take a peek:

 

DSC03610 DSC03608

GASTRO PROBLEM

November 23, 2008

I usually had bloating stomach almost every month. Not PMS. But more about my fully-gas stomach. Consist of acid that causes feel like wanna throw up. It happens when I skip or had late lunch. Kind of disturbing.

But couple days ago, I had late lunch again, and I had awful greasy french fries and sandwich and mineral water and also sipped little bit of soda.

The night after, I got pain and discomfort feeling in my stomach, plus I felt cold all over my body. I put socks on and sweater and blanket. Like somebody twisted my stomach again and again. I couldn’t sleep. I had to put ipod and listened to the Spa Sound to soothing my stress mind.  

The day after I couldn’t wait. I didn’t like visiting the doctor if there was no big problem. But I couldn’t resist now. I didn’t have food appetite. Only ate crakers. My mouth was bitter. Still need the socks and blanket. My body was weak. Just wanna laid down. Then I hit the hospital to meet the doctor.

He said I couldn’t have coffee (oh, gosh), spicy, gas-contain and also greasy food. Don’t forget to drink lots of water. Thx Doc 😦. He gave me a medicine to take about 15 minutes prior  mealtime.

I could sleep that night. But, when I wake up the day after (last saturday) and found the fried sweet potato in my dining room, I forgot the warning. I ATE LOT OF THEM!!! You know what happen next??? I crowl in the couch, holding my painful stomach, really hurt that seemed like I wanna had a labour. Because of the contraction that came and came again.

Sunday is better. My stomach still bloating, like 5 months pregnant. But less painful. Thanks God, I have to more appreciate for everything that You give me, and all of us.

BOOK OF THE WEEK: BREAKING DAWN

November 21, 2008

FOR ALL OF YOU WHO HAVEN’T READ THIS BOOK, PLEASE ABORT THIS POSTING

Finish with Breaking Dawn now. That is last book from Twilight Saga from Stephenie Meyer, mentioned couple weeks ago.

Not really love this book. Twilight still my number one.

This last book tell about Bella’s life after tie a knot with Edward, but what can I say is she’s really stupid or what? Love conquers all? And she sacrified her teenage life to marriage, hellooo??? plus she became pregnant and a mom as well at 18??? And she nearly dead that’s why her husband bite her to save her miserable life (I must say miserable because she held vampire baby in her stomach whose thirst with blood). That make her body became weaker and weaker each day.

But maybe I’ll do the same if I’ve been loved by handsome, gorgeous looking vampire.

For me of course the first and the last book is totally different.

writing

November 20, 2008

I don’t know what happen to blog website, like WordPress or Multiply, ’cause it takes really long time to access it. I prefer write in Windows Live Writer rather than on the weblog itself.

With Live Writer, I can type without connect then just publishing it I’m online. Plus, inserting images are easier.

You’ll Love This

November 11, 2008

Please check this http://www.smashingmagazine.com/2008/10/31/desktop-wallpaper-calendar-november-2008/

You can download lots of wallpaper calendar for your computer. Cool.

Hi, Mr. Bond

November 11, 2008

Last weekend I saw Mr. Bond at the cinema. Quantum of Solace. This is the sequel from Casino Royal. Haven’t see the last movie. But not too difficult to follow the story. My first impression, he’s kind of superhero. For the first hour, he’s always win, even he fought with more than 4 person. He had cold heart, since he almost kill everybody across his way.

However, he’s very cool. Hardly see his smile. Whether in black suit or white jeans, he’s very cold yet charming.

Quantum of Solace became more human rather than the non-Daniel Craig-era. The technologies seem more realistic, impressed with the screen on the table and glass, otherwise no sophisticated gagdet or vehicle.

And he was more respect to girls. Yes, there was a girl who slept with Mr. Bond, sadly her life ended very tragic.

Well, we love Mr. Bond in Daniel Craig way.

HUH…BETE!!!

November 5, 2008

Arrrggghhhh kesel banget!!!!!!  Beteeeee……kesellllllll…….males banget deh……. Kalo pagi udah kesel gini, bisa seharian deh…………aarrgghhh………..too bad I can’t share with you…………………….

BANGKOK, HERE I COME….

November 5, 2008

Jumat, 31 Oktober 2008

Hari ini kami naik pesawat menuju Bangkok, transit dulu di Singapore dengan penerbangan paling awal, pukul 6.20 pagi. Kami berdua (aku dan sahabatku) akan bertemu dengan teman kami di Airport Suvarnabhumi (for more info, please check here)  Teman kami  tinggal di Ho Chi Minh City, Vietnam, dan akan bergabung bersama kami di Bangkok.

Sampai di Suvarnabhumi International Airport pukul 11.30, waktu setempat tidak berbeda dengan Jakarta. Bandara Internasional Negara Thailand ini baru diresmikan September 2006. Dirancang oleh Arsitek Helmut Jahn dan langsung menarik perhatian karena desainnya yang spektakuler.

Setelah menemui pihak hotel yang menjemput kami, perjalanan dimulai dengan mengunjungi Ottoko Fruit Market. Sebagai penggemar durian, tentu saja hal pertama yang ini kami lakukan adalah mencicipi durian Kanyau yang langka didapat di Jakarta. Ternyata bukan hanya durian saja yang menarik perhatian kami, buah persimmon (atau kesemek istilah di Jakarta), jambu, srikaya, sawo, amat menggoda karena warna dan ukurannya yang sedikit berbeda dengan buah di Jakarta. Belum lagi manisan-manisan kering seperti mangga, asam, pepaya, membuat kami makan dan makan terus.

Puas makan buah, kami check-in di Intercontinental Hotel. Setelah ganti baju dan menyegarkan diri sebentar, kami lanjutkan perjalanan kami ke Central Shopping Mall. Cuaca di Bangkok hampir sama dengan Jakarta, belum lagi lalu lintasnya yang cukup padat. Ditambah jalan tol dan jalan rayanya yang mengingatkan kita akan tol Cawang dan tol Soekarno Hatta.

Perjalanan diteruskan ke Suan Lum. Sebuah night market yang hanya buka pada malam hari. Sayangnya, Bangkok diguyur hujan besar, sehingga mengurungkan niat kami untuk memutari night market. Banyak pula toko yang tidak buka. Akhirnya kita pulang ke hotel untuk istirahat.

DSC03554 Ottoko Fruit Market

DSC03556 Fruits!!!

DSC03493 Our room

DSC03503 Flower exhibition @ Central

DSC03500 Cactus…

 

 

Sabtu, 1 November 2008

Bangun pagi, kaki terasa pegal-pegal, tapi kami langsung mandi dan bersiap-siap untuk breakfast di hotel dan dilanjutkan pergi ke Cathucak Market. Pasar ini hanya buka pada akhir minggu. Berbagai macam barang, mulai dari pakaian, makanan, buku, kebutuhan rumah,  sampai hewan piaraan ada di sini. Seru sekali. Tapi tenaga kita tidak kuat untuk menyambangi seluruh wilayah Cathucak. Cukup 3 jam kita sudah kelelahan.

Dari Cathucak kita lanjut ke Jim Thompson Outlet. Kemudian Ke Jim Thompson Store lalu mengelilingi kota melewati Istana Presiden.

Malam dihabiskan di mal sebelah hotel sampai akhirnya kita pulang pukul 9 malam, dan mendapati kamar kita belum dibereskan sama sekali dari pagi karena secara tidak sengaja tombol “DO NOT DISTURB” menyala. Akhirnya sambil menunggu kamar dibereskan, kita menunggu di Business Centre sambil berinternet. Tak langsung tidur, karena harus mengepak barang.

DSC03547 We love Pad Thai

DSC03509 Cathucak Market

DSC03510 

DSC03512 Lunch @ Jim Thompson

DSC03517

DSC03522

DSC03520

DSC03539 Siam Paragon

DSC03541 Hectic Road

DSC03540 BTS Station

 

Minggu, 2 November 2008

Bangun pagi lagi. Mandi dan sarapan. Siap-siap check out untuk menuju airport. Mampir dulu di Ottoko Fruit Market untuk menikmati durian lagi. Penerbangan ke Jakarta pukul 13.00, transit sebentar di Singapore.  Sekali lagi terkagum-kagum dengan airport Suwarnabhumi, karena Arrival Area ini dipenuhi dengan toko-toko dan butik-butik ternama. Ditambah struktur bangunan yang diekspos.

DSC03544 Breakfast Time

DSC03548 View from room

DSC03550

DSC03557 Ottoko again

DSC03559 Airport

DSC03560

DSC03562

DSC03561